YLLÄRIKORU

Vanhasta HELOkoru-mallistosta yllätyskoru poistohintaan.

Muuttaessani korusarjan nimen ja linjattuani, että teen ulkoisia kehonosia vain ihonväreissä, varastoon jäi iso kasa tehtyjä valmiita koruja, joita voi nyt ostaa reilulla alennuksella.

Saat tilatessasi täysin SATUNNAISEN korun. Valikoimaan kuuluu seuraavia malleja: Vulvat, Penikset, Tissit, Klitorikset, Anaalitapit ja niitä löytyy korviksina, riipuksina, chokereina, kämmenselkäkoruina, rannekoruina, sormuksina ja avaimenperinä. Osa koruista on myös Pride-malliston jäämiä, eli niissä on käytetty tiettyjen Pridelippujen värejä. Osa malleista on myös ns. kakkoslaatuisia, eli niissä voi olla pieniä virheitä jotka eivät suuresti vaikuta korun ulkonäköön (uunissa tulleita palamisia korun pohjassa, pölyä tai pieniä värjäytymiä jotka tarttuneet pintaan tms). Korut on kiinnitetty pahveihin, joissa on vanhentuneet HELOkorujen tiedot.

Voit tilatessasi kertoa lisätietoboksissa, millaista mallia et ainakaan halua. Esimerkiksi: sinulla ei ole korvareikiä, joten et halua korviksia / ahdistut anaaliasioista eli ei tappia sinulle / klitorikset eivät kiinnosta yhtään / et koskaan käytä sormuksia tms. 

Tuotekuvissa esimerkkejä malleista, joita varastoon on jäänyt. Et valitettavasti voi toivoa niistä jotain tiettyä (tai tietysti voit toivoa, mutta sitä ei välttämättä tule vaan sen sijaan jokin muu malli). En esimerkiksi etsi sinulle mieluista mallia tai lähetä kuvaa sinulle valitusta korusta ennen postitusta ja laskutusta. 

Näilläkin koruilla on tietysti sama palautusoikeus kuin muillakin, mutta huomaathan että molemminpuoliset postimaksut jäävät asiakkaan maksettavaksi.

Voit tilata tämän tuotteen myös instan kautta @kokbynatamad yksityisviestillä, sähköpostitse nata@natamad.com tai laittamalla viestiä whatsappissa 0417120840.

10,00 €