Tilauskuvien ehdot ja ohjeet

Tällä sivulla löytyy erilaisiin tilauksesta tehtäviin piirroksiin liittyvät ehdot ja ohjeet. Lue ne läpi ennen tilausta.

Lähetän tilaukseesi liittyvät ohjeet sinulle myös sähköpostitse, ellet ole jo ehtinyt toimittaa mallikuvaa minulle. Voit lähettää kuvan vastaamalla siihen viestiin tai lähettämällä erillisen viestin osoitteeseen nata@natamad.com . Jos lähetät kuvan ennen kuin olet saanut sähköpostitse ohjeet, ilmoita viestissäsi nimesi/tilausnumerosi niin osaan yhdistää kuvan oikeaan tilaukseen. 


Digitaaliset piirrokset toimitetaan tilaajalle sähköpostitse ja niillä ei siten ole palautusoikeutta. Vektoripiirroksen saat PDF-tiedostona ja se on tallennettu 300dpin tarkkuudella, ilmoita tilatessasi jos tarvitset eri tarkkuuden. Saat sähköpostiisi tiedoston joko liitteenä tai linkin drivekansioon, josta voit ladata kuvan.

Sovimme yhdessä teoksen hinnasta ja maksutavasta sekä -ajasta. Samalla kertaa tilatut valmiit tuotteet voi maksaa yhtäaikaisesti piirroksen kanssa tai erikseen. Teoksen tekemiseen menee noin 3-21 päivää, riippuen pitkälti muusta aikataulustani ja tilausten samanaikaisesta määrästä.

Sinä saat kuvaan käyttöoikeudet ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit esimerkiksi tulostaa kuvasta julisteen, painattaa siitä itsellesi paidan ja julkaista kuvan somessa. Et saa myydä tuotteita, joissa kuva on etkä saa käyttää kuvaa esim mainoksessa (näihin toimiin tehdään aina erillinen sopimus ja kuvan hinta on tällöin korkeampi). Kun julkaiset kuvan jossakin, olethan ystävällinen ja merkitset teoksen tekijäksi @natamad / Nata Lappi. Minulla on yhä kuvaan tekijänoikeudet ja saan siis käyttää kuvaa itse vapaasti esimerkiksi portfoliossani, kokoelmateoksessa ja julkaista somessa.

Tarkista että tilaukseesi on liitetty oikea sähköpostiosoite. Lähetän sinulle mallikuvan toimitusohjeet sähköpostiisi tai voit lukea ne tältä sivulta. Jos tilaat pelkän kuvan, valitse toimitustavaksi sähköinen toimitus. Jos tilaat myös valmiita tuotteita samalla, valitse postitoimitus tai tarvittaessa erikseen sovittava toimitus.

En koskaan julkaise lähettämiäsi mallikuvia ilman lupaa. Genitaalipiirroksen tai alastonkuvan mallikuvia en julkaise missään tilanteessa. Jos esimerkiksi lemmikkikuvasi saa julkaista, voit mainita siitä tilausta tehdessä ja pyydän myös lupaa, jos haluaisin käyttää kuvaa esimerkiksi instagramissa esimerkkinä. Säilytän mallikuvia piirroksen valmistuksen ajan omalla tietokoneellani ja poistan ne sitten, kun olen lähettänyt valmiin tuotteen sinulle. En julkaise myöskään mitään sinun henkilötietojasi ilman lupaa, eli mainitsethan, jos haluat että käytän esim nimeäsi tai tagaan sinut instassa kuvaa jakaessani. 

Tallennan valmiit piirrokset koneelleni tilausnumeron ja etunimesi tai lemmikkisi nimen perusteella, niin että löydän tarvittaessa sinun tiedostosi myös myöhemmin. Olisi siis hyvä jos tallettaisit tilausnumeron johonkin, mistä löydät sen tarvittaessa. Esimerkiksi silloin, jos tarvitset myöhemmin tiedoston lähetettäväksi uudelleen. Pyrin säilyttämään tiedostot "ikuisesti" pilvessä ja tallennan niitä myös fyysiselle kovalevylle muutaman kerran vuodessa, mutta en vastaa siitä, mikäli esim pilvipalvelun virheen takia tiedosto katoaa enkä pysty lähettämään sinulle sitä uudelleen.

Sovitaan kuvan mahdollisista tehosteista, teksteistä ja koristeluista ennen kuin lähetät mallikuvan, jotta voin antaa sinulle tarkan hinta-arvion ennen päätöstäsi tilauksesta. Ota yhteyttä sähköpostilla, whatsappilla tai yhteydenottolomakkeella. Löydät yhteystietoni täältä. Ilmoita myös, jos sinulla on selkeä budjetti, niin osaan ehdottaa sinulle ratkaisuja jotka sopivat siihen.

Kaikkia valokuvasta piirrettäviä teoksia varten tarvitsen selkeän mallikuvan, josta on erotettavissa kaikki yksityiskohdat, jotka piirrokseenkin halutaan näkyväksi. 

Vektoripiirrokset ovat taideteoksia, jotka tuotan omalla tyylilläni ja inspiroituen esimerkiksi siitä, mitä kerrot minulle mallista tai mitä näen lähettämässäsi mallikuvassa.

Ihmisten alastonkuvat, genitaalikuvat sekä pornograafiseksi miellettävät kuvat ehdottomasti K-18! Alaikäisestä mallista en piirrä enkä ota vastaan tällaisia kuvia.