Kuvataide

Kuvataide-osioon kuuluu kaikenlaiset fyysiset maalaukset, piirrokset, muovailut ynnä muut taidehommelit ja niitähän löytyy.


Glittermaalaukset

Olen alkanut tehdä glittermaalauksia vuonna 2020. Kaikissa tauluissa keskipisteenä on glitterillä toteutettu kirjoitus tai symboli, joka kimaltelee kauniisti valon osuessa siihen. Pohjalla on usein paljon värejä, valumaa ja roiskeita joita toteuttaessa annan intuition viedä. Yleensä taulut ovat kanvaasipohjille tai vanerille koostettu käyttäen pääasiassa akryyli- ja vesivärejä sekä satunnaisia musteita ja tusseja ja leimasimia. Vanerille tehdyissä on yleensä glitteröintiä molemmin puolin.

Glittermaalauksissa on asenteellisia -usein erityisesti feministisiä- viestejä, jotka näyttävät söpöiltä ja näteiltä ja kimaltelevat. Voiko näin "tyttömäisiä" asioita ottaa vakavasti? on muodostunut projektin sunnannäyttäväksi kysymykseksi.

Roso-lehti on tehnyt glittermaalauksistani artikkelin.

Osa glittermaalauksistani oli näytillä Leppävirran kunnankirjastossa tammikuussa 2022. Myös Pikku Pietarin torikujalla M&tyttäret-projektin myyntiaitan yläkerrassa kesäkuun ekalla viikolla 2023 on muutamia töitä.


Maalauksia, joissa on myös käytetty glitteriä, mutta jotka eivät ole glittermaalauksia.

Yksisarvinen on ehkä paras työni ikinä ja se on myös tatuoitu käsivarteeni.


Omakuvia.


Kuitukärkitussipiirroksia.


Kuitukärkikynien ja erilaisten maalien yhdistelmiä.