Vuoteni kohokohtia ovat joulu ja ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskilpailut. Oikeassa kädessäni on ilmakitarointilogo tatuoituna ja matkaan aina Rotuaarille seuraamaan kisoja, kun se suinkin on mahdollista.

Olen Nata Lappi, natamad. Monialainen taiteilija.

Synnyin vuonna 1992 Iihin ja olenkin elänyt lapsuuteni ja nuoruuteni Oulun seudulla. Muutin Pohjois-Savoon vuonna 2015 ja nykyisin majailen siis Kuopiossa.

Käytännön taideopetusta olen saanut äidiltäni, peruskoulun kuvataidetunneilta, satunnaisista kansalaisopiston maalauskursseista sekä itseltäni. Mitään tämän tai minkään muunkaan alan varsinaista koulutusta minulla ei ole. Tällä hetkellä opiskelen puuartesaaniksi, opinnot olen aloittanut syksyllä -21.

Olen pitänyt kaksi näyttelyä Leppävirran kunnankirjastossa, vuosina 2018 ja 2022. Siellä esillä on ollut maalauksia, piirroksia, patsaita sekä käsitöitä, toisessa näyttelyssä pelkästään glittermaalauksia. Teokseni Esteri on ollut esillä mielenosoituksen yhteydessä järjestetyssä näyttelyssä Helsingissä vuonna 2020 ja FTNFTS-glittermaalaukseni toimi kylttinä Tissiflashmobissa Kuopiossa vuonna 2021 jota olin myös järjestämässä. Lisäksi Roso-lehti on tehnyt taiteestani kaksi artikkelia neljänteen numeroonsa kesällä 2021.