Maalaan yleensä akryyli- ja akvarelliväreillä sekä ihan kaikella, mistä vaan väriä lähtee ja käsiin osuu. Glitteriä löytyy myös joistain näistä maalauksista. Nimiä en ole ikinä oppinut teoksilleni väkisin antamaan, joten sellainen on vain jos se selkeästi päähäni ilmestyy.


2018

Yksisarvinen on tärkeimpiä teoksiani itselleni. Sen hahmotelma tuli kankaalle alitajunnasta ja yllätti minutkin. Ennen tätä maalausta en oikeastaan tykännyt yksisarvisista yhtään. Katselin tyhjää taulupohjaa ja näin siinä tämän hahmon, joten sehän siihen oli maalattava. Teos oli samantien ehkä paras, mitä olen koskaan maalannut ja se on sitä yhä. Sen jälkeenkin olen yhä vähän vastustellut yksisarvisia, mutta joutunut lopulta myöntämään että rakastan niitä. Materiaalina on akryylit, vesivärit, satunnaiset musteet ja kimalle. Tämä yksisarvinen on myös tatuoitu oikeaan käteeni. Valokuvat teoksesta ovat aivan paskat, mutta voit uskoa kun sanon että taulu on oikeasti hieno.

2018

Kettu on jatkoa yksisarvisen aloittamaan epäonnistuneeseen sarjaan, johon kuuluu lukemattomia keskeneräisiä tai hylättyjä töitä. Kettu tuli kuitenkin valmiiksi ja sai myös kimalletta silmiinsä. Kuulen usein, että kettu tuntuu katsovan syvälle silmiin, suorastaan sieluun saakka ja se taitaa johtua nimenomaan kimalteesta. 


Pelko, 2015

Taulun syntytarina on salaisuus, mutta teos on minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä. Katsoja voi nähdä siinä, mitä näkeekään. Itse näen toteutuneen pelkoni lisäksi synkkiä symbolisia kuvioita ja esimerkiksi kallomaiset, pelottavat kasvot.


Delicate request, 2020

Taulussa on käytetty vesi- ja akryylimaaleja sekä kimalletta. Tämä on vedenjakajana "normitaulujen" ja "glittermaalausten" välillä sopien tavallaan molempiin.


2016

Teos syntyi kun aloitin viimeisen kerran mielialalääkityksen. Lääkkeet eivät toteuttaneet toiveitani ja lopetin lääkityksen muutaman vuoden kuluttua. Vesivärit, kuitukärkikynät ja leimasimet paperille.


2016

Kaksi vesi- ja akryylivärimaalausta ovat pari mutta erillään. Vähän kuin nämä ajatukset pään sisällä. Vesivärit paperille.